Curs Cosmetician. Tratamente cosmetice şi naturiste

Curs de calificare Cosmetician, Modul *. Tratamente cosmetice şi cosmetica naturista cu certificat de absolvire, Standard Ocupational revizuit de specialistii de la Asociatia Vindeca-ti Viata.
Ce se invata la Curs Cosmetician Modul: Tratamente cosmetice şi naturiste: Tratamente cosmetice (Tipuri de ten; Intocmirea fisei cosmetice a clientului; Curatarea tenului; Masajul facial; Aplicarea mastilor cosmetice); Cosmetică naturistă (Masaj facial cu miere, bambus, uleiuri naturale; Prepararea produselor cosmetice (creme, masti, pasta dinti, sapunuri aerate si sapunuri naturale, lumanari parfumate cu uleiuri esentiale).
Pregatirea teoretica si practica tine pasul cu noutatile din domeniu la cel mai inalt standard. La finalul cursurilor veti deveni un cosmetician talentat ce poate schimba aspectul unei persoane, veti fi pregatit din toate punctele de vedere pentru a intra in domeniul esteticii atat ca profesionist in salonul de infrumusetare sau ca un profesionist care isi incepe propria afacere. Pregatirea teoretica si practica se face conform programei Cosmetician.

Site: http://vindecativiata.ro
Scris de Bican Maria din Bucuresti.
Date de contact:
telefon: *
e-mail: maranca.terapii@gmail.com
Adresa: Strada Buga, nr. *

Acest anunt poate fi reactivat contra sumei de 10 lei, solicitați reactivarea folosind formularul de contact:
Reactivare Anunt