Cursuri de Contabilitate Cluj , Curs contabil

Profesional Academy organizeaza Curs de contabilitate
Tel: 0744.920.034
www.profesionalacademy.ro
Durata : 6 luni, PLATA IN RATE ! ,prima rata se achita la inscriere

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in contabilitate si trateaza contabilitatea financiara, intocmirea declaratiilor fiscale, intocmirea balantei de verificare, intocmirea bilantului contabil precum si utilizarea unui soft specific de contabilitate.
Cursul este preponderent practic, cu aplicabilitate imediata si are ca scop prezentarea operatiunilor contabile curente intalnite intr-o societate comerciala. Pentru a urma acest curs sunt necesare notiuni de Contabilitate primara.
Cursantii primesc GRATUIT suportul de curs si monografiile contabile; la curs se efectueaza analiza contabila pentru fiecare operatiune si se intocmesc notele contabile care se vor introduce in softul contabil in scopul obtinerii documentelor de sinteza (balanta, bilant, declaratii). Monografiile contabile contin si documentele primare care stau la baza operatiunilor, astfel incat modul de lucru este similar cazurilor reale intalnite in practica.
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei iar la final se primeste o diploma care este valabila atat in Romania cat si international
www.profesionalacademy.ro

0744920034
Scris de ProfesionalAcademy