Fier forjat in Bucuresti

Va asteptam in depozitul nostru deschis in Bucuresti,B-dul Timisoara,nr * de unde va puteti achizitiona la preturi promotionale toata gama de elemente si profile amprentate din fier forjat necesare pentru a va putea confectiona lucrarile dumneavoastra din fier forjat.
Vreti sa va confectionati o poarta,gard,grilaj,balustrada,copertina sau un balcon din fier forjat atunci depozitele noastre de fier forjat sunt alegerea perfecta.
Va asteptam cu o bogata oferta promotionala la preturi fara concurenta in Bucuresti pentru urmatoarele produse:arcade fier forjat, bile din tabla fier forjat, capace din plastic fier forjat,capace din tabla fier forjat, capete de stalp fier forjat si bile forjate fier forjat, cataloage cu lucrari fier forjat, cercuri si subansamble cu frunze,ornamente centrale fier forjat,varfuri fier forjat,rozete fier forjat,teava amprentata,platbanda amprentata,panouri balustrada fier forjat.
Nu puteti ajunge dumneavoastra la noi venim noi la dumneavoastra,livram in orice locatie din tara prin curier rapid,avem stocuri complete de marfa ne puteti contacta oricand.Va propunem sa beneficiati de oferta promotionala speciala a lunii martie la elementele de balustrada din bara de *x* amprentata cu care va puteti confectiona un balcon deosebit si foarte accesibil la pret.
Iar daca sunteti in alt oras ne puteti gasi in depozitele Sendone deschise in Brasov,Buzau,Ploiesti,Bacau,Focsani,Ramnicu Sarat si in curand la Slobozia.Nu in ultimul rand ne puteti vizita oricand,suntem deschisi in permanenta pe www.iti-faci-singur-fier-forjat.ro

www.iti-faci-singur-fier-forjat.ro
Scris de Sendone
Contact: comenzi@sendone.ro

Acest anunt poate fi reactivat contra sumei de 10 lei, solicitați reactivarea folosind formularul de contact:
Reactivare Anunt