Hotel plutitor de vanzare in Tulcea

Vand afacere la cheie in domeniul Turismului, Hotel plutitor in Delta Dunarii, Tulcea. Hotelul este compus din: 8 camere duble intime si primitoare, dotate cu grup sanitar propriu, sistem centralizat de incalzire si aer conditionat, aparate si plasa antitantari, restaurant.
– elegant si cochet cu o capacitate de 24 de locuri, Sala este pretabila organizarilor de evenimente, conferinte si traininguri fiind dotata de sistem audio video (TV satelit, DVD, videoproiector si plasma)bar.
– puteti servi bauturile dumneavoastra preferate, terasa acorperita dotata de confortabila mobila outdoor va permite sa va relaxati, sa admirati mirifica priveliste ce va inconjoara, sa va savurati ceaiul de dupa
– amiaza sau sa faceti fotografii, Terasa cu sezlonguri pentru relaxare la soare sau pur si simplu pentru a admira intr.
– un mod unic peisajele deltei. Pretul Hotelului plutitor si a pontonului de acostare propriu plus BM Raristea de 150 CP care ajuta la remorcarea Hotelului plutitor in Delta Dunarii este de 210 mii euro.
infodg.com/ambarcatiuni-second-hand/60-hotel-plutitor-de-vanzare-in-tulcea-delta-dunarii.html
0752857870
Scris de Alexandra