Hotel plutitor de vanzare in Tulcea

Anunțul cu ID 3505 nu mai este de actualitate!

Vand afacere la cheie in domeniul Turismului, Hotel plutitor in Delta Dunarii, Tulcea. Hotelul este compus din: *** camere duble intime si primitoare, dotate cu grup sanitar propriu, sistem centralizat de incalzire si aer conditionat, aparate si plasa antitantari, restaurant.
– elegant si cochet cu o capacitate de *** de locuri, Sala este pretabila organizarilor de evenimente, conferinte si traininguri fiind dotata de sistem audio video (TV satelit, DVD, videoproiector si plasma)bar.
– puteti servi bauturile dumneavoastra preferate, terasa acorperita dotata de confortabila mobila outdoor va permite sa va relaxati, sa admirati mirifica priveliste ce va inconjoara, sa va savurati ceaiul de dupa
– amiaza sau sa faceti fotografii, Terasa cu sezlonguri pentru relaxare la soare sau pur si simplu pentru a admira intr.
– un mod unic peisajele deltei. Pretul Hotelului plutitor si a pontonului de acostare propriu plus BM Raristea de *** CP care ajuta la remorcarea Hotelului plutitor in Delta Dunarii este de *** mii euro.
infodg.com/ambarcatiuni-second-hand/***-hotel-plutitor-de-vanzare-in-tulcea-delta-dunarii.html
***
Scris de Alexandra