Inchiriere Mini Macara Spider, cu ventuza ridicare si montaj sticla, panouri sandwich, marmura, piatra slefuita.

Va oferim servicii de Ridicari speciale cu personal calificat in toata tara pentru a va face munca mai usoara.
Suntem specializati in manipulari de sticle supradimensionate si nu numai! Operatorul are o experienta de * ani in domeniul tamplariilor, ne descurcam si cu situatii dificile de montaj sticla!
Suntem singura firma din tara care detine o Macara Hoeflon C*e – *% electrica cu fly jib!
Hoeflon C*e * este ceea mai performanta macara tip spider din categoria sa. Avand propulsie *% electrica, poate lucra cu usurinta si in interiorul cladirilor.
Cu ajutorul ventuzelor cu vacuum, putem ridica elemente din sticla cu o greutate pana in * kg!
Putem ridica si STICLE CURBATE, convex/concav!
Sarcina maxima : : : *
Inaltime maxima : : : * m
Acest tip de macara a fost proiectata pentru a rezolva probleme in situatii dificile sau imposibil de accesat pentru alte tipuri de macarale (ex. in interiorul cladirilor, mall-urilor, muzeelor, galeriilor de arta, curti interioare, zone cu trafic intens, zone pietonale, zone monumentale…).
Putem manipula cu usurinta si cu precizie milimetrica sticle supradimensionate, materiale de constructii, pietre decorative, jardiniere, obiecte de arta sau de decor, mobila, piscine, jacuzzi, plante, instrumente muzicale precum si alte obiecte voluminoase.
Cu ventuza C* putem ridica placi ceramice, placi de piatra slefuita, panouri sandwich sau alte elemente cu suprafata neteda pana in * kg!
Viteza de lucru al macaralei cu propulsie electrica poate fi de trei ori mai mare fata de alte tipuri de macarale din acelasi categorie!
Va putem fi de folos?
Contactati-ne pentru detalii!
MiniMacarale.ro

Acest anunt poate fi reactivat contra sumei de 10 lei, solicitați reactivarea folosind formularul de contact:
Reactivare Anunt