LOTIUNE PAR CARUNT NOGREY

NOU pe piata din Romania: elimina parul alb cu lotiunea NOGREY pentru par carunt, formula inovatoare care readuce treptat culoarea naturala a parului, indiferent de nuanta acestuia. Nu este o vopsea de par, este destinata atat femeilor cat si barbatilor, fiind folosita cu succes in toata lumea. Lotiunea Nogrey este testata clinic, este adusa din Milano, Italia si se afla pe piata din Europa de cinci ani de zile.
Utilizarea lotiunii Nogrey: se agita bine flaconul, se aplica cateva picaturi pe parul spalat si uscat si se intinde cu ajutorul unui piaptan. Parul se spala la 3, 4 zile. Reaplicati o data pe zi pana cand parul ajunge la nuanta dorita (cca 15-20 zile), apoi o data, de doua ori pe saptamana ptr mentinerea culorii.
Pretul lotiunii de repigmentare a parului alb, carunt, este de 75 lei dar acum beneficiati de oferta lunii (20% reducere) la pretul promotional de doar 60 lei.
Pentru cei care au firul de par mai deteriorat, avem si lotiunea de repigmentare par carunt Nogrey cu keratina. Keratina este o proteina care se gaseste in mod natural in par si ajuta la repararea firelor distruse.
Pretul lotiunii de repigmentare a parului alb, carunt Nogrey cu keratina este de 81 lei dar acum beneficiati de oferta lunii (20% reducere) la pretul promotional de doar 65 lei.
Ptr comenzi si mai multe informatii despre toata gama de produse naturale de intretinere corporala si tratamente impotriva caderii parului vizitati www.nogrey.ro, sau telefon- 0757.575.895.
Livrare in toata tara prin posta sau curierat.

http://www.nogrey.bizoo.ro
Scris de dabiela cristina
Contact: 0757.575.895

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *