Manager de proiect pentru Fonduri Structurale

Curs autorizat CNFPA: “Manager de proiect pentru Fonduri Structurale”
28 noiembrie – 2 decembrie
Asociatia “Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana” (CRSUEE) va invita sa participati la cursurile intensive “Manager de proiect pentru Fonduri Structurale”, autorizate CNFPA, la sediul asociatiei: Bucuresti, Str. Putul de Piatra (zona piata Victoriei), nr. 5, Etaj 3, interfon 07.
Taxa de participare la curs este de 750 lei.
Link: http://www.crsuee.ro/index.php/cursuri/curs-autorizat-cnfpa-manager-de-proiect-pentru-fonduri-structurale
Dupa finalizarea cursului se va sustine examenul pentru eliberarea certificatului de MANAGER DE PROIECT recunoscut de Ministerul Munciii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Certificatul de Manager de Proiect recunoaste toate competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect – Cod COR 242101.
La finalul cursului:
– Veti fi capabili sa selectati linia de finantare cea mai potrivita pentru ideile dvs.;
– Veti putea transforma o idee intr-o schita de proiect aplicand principiile managementului de proiect;
– Veti avea cunostintele necesare pentru a completa o cerere de finantare.
Tematica programului de formare: metode de analiza a nevoilor; elemente esentiale in planificarea proiectului (definirea problemei, stabilirea obiectivului general si a obiectivelor specifice, diagrama activitatilor, estimarea resurselor, realizarea bugetului); Analiza riscurilor proiectului; Proceduri de achizitie; Implementarea proiectului – Monitorizare si evaluare; Echipa de proiect; Informare si publicitate; Sustenabilitatea proiectului; Completarea cererii de finantare; Raportare si rambursare.
Cursul are la baza notiuni teoretice si practice (teste, aplicatii, completarea unei cereri de finantare) si este sustinut de lectori autorizati ca manageri de proiect, cu experienta in scrierea si implementarea proiectelor europene.
Inscrierea la curs se face telefonic, la tel. mob. 0745.981.076 sau tel./fax. 021.312.08.89, ori prin e-mail: crsuee@yahoo.com sau m.zidaru@yahoo.com .
Locul este asigurat numai dupa confirmarea efectuarii platii, in contul: RO68CECEB40730RON3014416, deschis la CEC BANK Agentia Serban Voda. Taxa de inscriere se poate achita si direct la sediul Asociatiei – Bucuresti, Str. Putul de Piatra (zona piata Victoriei), nr. 5, Etaj 3, interfon 07.
Locurile sunt limitate! Max: 16 pers. pentru fiecare serie de curs.
Bonus: Cursantii care participa la acest curs pot asista gratuit si la urmatoarele cursuri de acelasi tip organizate de asociatie, pentru aprofundarea cunostintelor in domeniu.
Pentru mai multe informatii despre curs, va rugam sa ne contactati la:
tel./fax: 021.312.08.89, tel.mob 0745.981.076.
Mariana Zidaru, Presedinte CRSUEE
m.zidaru@yahoo.com, crsuee@yahoo.com
www.crsuee.ro

www.crsuee.ro

0213120889
Scris de ASOCIATIA CRSUEE