reducere de craciun pat copii desene

Anunțul cu ID 2000 nu mai este de actualitate!

Producator: Romania
Ofera copilului de sarbatori un cadou minunat!

Pat pentru camera fetitelor din gama „Home-sweet – princess” . Un pat functional ce nu ocupa mult spatiu, lasand copiilor loc de joaca. Se va incadra perfect in camera fetitei dvs. In completare, din aceeasi gama va oferim: comoda pentru camera copilului, sifonier pentru camera copilului, bancuta si masa de scris tip birou pentru camera copilului (a se vedea categoria “Mobila copii – gama home sweet princess”).
.
Siguranta:
Siguranta a fost criteriul principal de plecare in conceperea acestor produse. Banda de protectie, prezenta pe toata lungimea canturilor reprezinta un important element de siguranta, efectele negative produse de loviturile accidentale fiint reduse la maximum. Panourile laterale reprezinta si ele un element de siguranta, blocand alunecarea copilului din pat in timpul noptii. Imaginile imprimate sunt „acoperite” cu un strat incolor laminat la cald. Inaltimea totala a patuturilor a fost redusa la un nivel optim, reducand consecintele in cazul caderii copiilor peste panourile laterale.
Toate aceste elemente sunt prezente atat la patuturile pentru baieti, cat si la patuturile pentru fetite precum si a celorlalte piese de mobilier pentru copii comercializate prin intermediul magazinului nostru.
.
Dimensiuni pat copii Home sweet Princess:
***x*** cm –
***x*** cm –
.
Preturile afisate nu includ salteaua.
Dimensiuni recomandate pentru saltele: ***x***x*** cm, ***x***x*** cm – vezi categoria “Saltele copii” .
.
Acest produs este disponibil la comanda. Dupa lansarea comenzii, timpul necesar finalizarii acesteia este de ****** zile lucratoare.
Montajul nu va pune nici un fel de probleme, acesta realizandu-se foarte simplu.
.
Livrare: la dvs acasa!
www.home-sweet.eu

***
Scris de produse casa ta