Revizii la preturi promotionale

CSD AUTOPRIM GRUP SRL cu sediul in Pipera, autorizat RAR pentru reparatii la ** branduri de autovehicule ofera servicii de REVIZII la preturi exceptionale. Preturile includ costul consumabililor (filtru aer, filtru ulei si filtru combustibil) si manopera de montaj. Marca si tipul de ulei preferat de client se va procura de noi cu un adaos comercial de **%. Preturile promotionale sunt valabile in perioada ** octombrie – ** decembrie ****. Preturile sunt exprimate in euro si nu includ tva.
Audi A*-*.* CAHA= **.* euro; Dacia Logan *.*=**.* euro; Fiat Grande Punto *.*= **.* euro; Opel Astre *.*= **,* euro; Peugeot *** *.*= **.*; Renault Clio *.* =**.* euro; Seat Ibiza *.*= **.* euro; Skoda Fabia *.*=**.* euro; Toyota Avensis *.*= **.* euro; VW Golf *.*= **.* euro.
In cazul in care sunteti posesorul unui model nespecificat asteptam cererea dvs pentru a va transmite o oferta personalizata in care se va regasi un discount comparabil cu cele acordate mai sus.
Preturilor din oferta, pe perioada promotiei, sunt ferme. Ele se modifica numai in cazul modificarii de catre producatori a preturilor de referinta.
Date de contact pentru programari: **********; *****; marketing@csdgrup.ro; www.fordcsd.ro. www.fordcsd.ro ********** **********
Scris de Capanu Ion

Acest anunț este mai vechi de 4 luni, prin urmare, nu mai este de actualitate