Teren 1166 mp si casa, Baicoi, Prahova

Anunțul cu ID 14372 nu mai este de actualitate!

Teren: Suprafata de teren aferenta casei este de *** mp. Proprietatea are o deschidere de cca. *** m la strada Indepenedentei. Proprietatea este imprejmuita partial, astfel: pe latura aferenta frontului stradal cu un gard de fier, iar pe alte doua laturi cu gard de lemn. Curtea este pietruita.
Constructie: Imobilul este dispus pe *** nivel: parter. Este impartit in *** apartamente cu cate doua camere+ dependinte. Fundatia constructiei este din beton armat iar zidaria exterioara este din caramida. Finisajele exterioare constau in termosistem cu panouri de polistiren si tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare sau placari cu piatra.
Cladirea este prevazuta cu un acoperis tip sarpanta de lemn acoperita cu tigla metalica, tip Lindab.
Finisajele interioare constau in pardoseli de parchet laminat in camere si gresie in bai si bucatarii. Peretii din bai si bucatarie sunt placati partial cu faianta. Peretii interiori sunt zugraviti cu vopsele lavabile. Finisajele exterioare constau in termosistem cu panouri de polistiren si tencuieli driscuite decorative cu zugraveli sau placati cu piatra pe fatadele exterioare.
Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC prevazute cu geamuri termoizolante. Tamplaria interioara este din PVC/ usi celulare sau usi de sticla. Usa de la intrarea principala este din PVC.
An PIF: ***
Tipul zonei: rezidentiala
Utilitati:
– Electricitate: da
– Apa: da
– Gaze: da
– Canalizare: da
– Incalzire: da Pret: *** Euro

Site: http://vanzari.piraeusbank.ro/Detaliuprodus/teren-******-mp-si-casa–str–independentei–nr–***b–baicoi–prahova–***.aspx?SortField=ProductName%***CProductName&List=***
Scris de piraeus din Baicoi.
Date de contact:
telefon: ***
e-mail: noreplay.piraeus[at]gmail.com
Adresa: baicoi

Lasă un răspuns