Teren 8.933 mp, zona Dura-Scipomar, Baia Mare

Proprietate imobiliara formata din teren extravilan de natura agricol ce afacut parte din Baza pomicola Scipomar in suprafata de 8.933 mp.
Terenul este situat intr-o zona rezidentiala-comerciala cu front la B-dul Independentei (ce se continua cu E58 Baia Mare-Satu Mare) la limita mun. Baia Mare cu Orasul Tăuții Măgheraus. Proprietatea are ca limite in partea de Nord: teren cu constructii proprietate privata ( fost Complex pomicol Scipomar), in partea de est –teren cu constructie de lemn proprietate privata, la vest si sud – Bd.Independentei (E58 Baia Mare-Satu Mare) cu canal colector ape pluviale.
Terenul are forma triunghiulara cu o deschidere in partea de sud de aprox. 180 m, drum de acces in panta, asfaltat recent.
Utilitatile disponibile pe proprietate – posibilitate racord curent electric, racord gaz metan, retea apa in vecinatatea parcelei in partea de nord (in complexul Scipomar) Pret: 105000 Euro

Site: http://vanzari.piraeusbank.ro/Detaliuprodus/teren-8-933-mp–aleea-independentei–zona-dura-scipomar–baia-mare-2558.aspx?SortField=UnitCost+DESC%2CProductName&List=1
Scris de piraeus din Baia Mare.
Date de contact:
telefon: 0214069109
e-mail: noreplay.piraeus@gmail.com
Adresa: baia mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.