eForest 2, loturi de casa la liziera padurii, in Crevedia

eForest *, loturi de casa la liziera padurii, in Crevedia, se poate construi imediat.
eForest * este situat la doar * de minute de Piata Victoriei, acces direct din DN*A, cartier inconjurat de padure, se poate construi imediat, asistenta pentru formalitati, se afla situat langa cartierele Casa cu Tei * si *.
Loturile de teren au regim intravilan pentru constructii.
Fiecare lot se vinde delimitat cu tarusi de lemn de catre un cadastrist autorizat.
Terenurile au destinatia de constructii de locuinte rezindentiale.
Drumurile din interiorul ansamblului au o deschidere de *m.
Preturile sunt mici, fata de de preturile din zona, ele fiind in valoare de *,* euro.
Ansamblul imobiliar Eforest se află între * păduri, iar asta oferă un aer foarte curat și o atmosferă deosebită, de comuniune cu natura, de la rasăritul soarelui și până la apus. Supermarket-urile Mega Image și Profi sunt la o distanță de câteva minute iar Lidl și Penny Market la * minute distanță. Restaurantul Cireșul Sălbatic este lângă Ansamblul eForest, iar la * minute de mers sunt un grup de lacuri publice și private, ideale pentru pescuit și relaxare. Parcul Știrbei, se află la * minute distanta.
Langa ansambul eForest se afla scoala de condus preventiv si defensiv, Academia Titi Aur, care desfasoara constant programe educationale, de entertainment si acrobatie, sau de instruire pentru condusul auto avansat si specializat in preventie, dezvoltand skill-uri si tehnici de autocunoastere a condusului auto.

Acest anunt poate fi reactivat contra sumei de 10 lei, solicitați reactivarea folosind formularul de contact:
Reactivare Anunt