Teren 3301 mp si 2 blocuri, Popesti-Leordeni, Ilfov

Anunțul cu ID 13758 nu mai este de actualitate!

An constructie: ***
*** Corpuri cu *** apartamente
Suprafata total utila: *** mp
Suprafata teren: *** mp
Proprietatea este formata din:
– Lot ***: teren in suprafata de *** mp si constructie S+P+***E+M constand in bloc de apartamente edificat pe structura de beton armat cu compartimentari din BCA si caramida. Apartamentele de la parter nu sunt finisate (la rosu), iar la etajele de la *** la *** sunt placate cu rigips la interior si tamplaria exterioara din PVC cu geamuri termopan, usile de acces la apartamente sunt partial montate. La exterior este realizata fatada cu termoizolatie cu polistiren si zugraveli, dar in proportie de aproximativ ***%, restul fatadei fiind la rosu. Balustradele balcoanelor sunt din metal, balcoanele sunt deschise. Suprafata construita la sol este de *** mp, suprafata desfasurata este de ***.***,*** mp, suprafata utila este de ***.***,*** mp.
– Lot ***: teren in suprafata de *** mp si constructie S+***E+M cu destinatia de bloc de apartamente edificat pe structura de beton armat cu compartimentari de BCA si caramida. Suprafata construita la sol este de *** mp, suprafata desfasurata este de ***.*** mp si suprafata utila este de ***.***,*** mp.
Apartamentele sunt semifinisate la interior si includ placari cu rigips, tamplarie exterioara din PVC cu geamuri termopan, placarile interioare sunt din rigips. Usile de acces in apartamente sun partial montate. Fatada blocului este realizata in proportie de ***%.
Utilitati:
– Electricitate: da (in zona)
– Apa: da
– Gaze: da
– Canalizare: da
– Incalzire: nu
Cladirile nu sunt racordate la utilitati, apartamentele nefiind finisate. Pret: *** Euro

Site: http://www.vanzari.piraeusbank.ro/Detaliuprodus/teren-***-m-p–si-proiect-rezidential-finalizat-******-blocuri—popesti-leordeni–ilfov-***.aspx?List=***
Scris de piraeus din Popesti-Leordeni.
Date de contact:
telefon: ***
e-mail: noreplay.piraeus[at]gmail.com
Adresa: popesti leordeni

Lasă un răspuns