Asistent/a medical/a in Regatul Tarilor de Jos. (Olanda)

Asistentul Medical efectueaza proceduri de asistenta medicala necesara pacientilor si ofera usoare ingrijiri personale in diverse regiuni din Regatul Tarilor de Jos.

Dvs. coordonati sarcinile si activitatile de ingrijire personala si medicala, impreuna cu ceilalti asistenti medicali. Atat dvs. cat si colegii dvs. sunteti responsabili in totalitate de caminele de ingrijire batrani, centrele de recuperare si asistenta la domiciliul pacientilor din zona dvs. de activitate. Pe aceasta cale analizam calitatile si expertiza dvs., astfel incat sa le puteti utiliza cat mai optimal.

Pe scurt: un loc de munca variat care ofera o satisfactie deosebita pentru dezvoltarea dvs. atat personala cat si profesionala!

Motive pentru alegerea acestui loc de munca:

&#*; Un echilibru bun intre munca si viata privata.

&#*; Sansa de a putea cauta si gasi cu adevarat oportunitati pentru pacientii nostri.

&#*; Un salariu in conformitate cu Codul Muncii din Regatul Tarilor de Jos pentru caminele de recuperare medicala, caminele de ingrijire batrani si ingrijirea la domiciliu, clasificarea FWG * (in functie de experienta relevanta de munca pentru un maxim de *.*,* euro brut pe luna oferit contractului full-time).

Calitatile dvs:

&#*; Aveti o atitudine receptiva deschisa, va ganditi si gasiti solutii.

&#*; Stimulati legatura cu pacientii si comunicati cu familia pacientilor.

&#*; Oferiti pacientilor sentimentul de incredere si respect prin responsabilitate.

Aplicati prin intermediul Care-Force BV si:

&#*; Lasati-ne noua toate problemele administrative si organizationale.

&#*; Obtineti ajutor din partea noastra la recunoasterea diplomelor si inregistrarilor corecte in Regatul Tarilor de Jos.

&#*; Fiti pregatit pentru o cariera de succes in strainatate, prin intermediul Academiei noastre de Limbi Straine.

&#*; La Care-Force BV organizam totul de la A la Z: negocieri contractuale, locuinte, servicii si conturi bancare, asigurari si inregistrari la primarie si in baza de date a diplomelor recunoscute in Regatul Tarilor de Jos.

Daca aveti o intrebare despre aceasta oferta de munca, nu ezitati sa ne sunati. Ne puteti contacta la urmarul de telefon:

* * * * &#*; Whatsapp Lisa

* * * * &#*; Care-Force BV

In cazul in care totul este clar si sunteti interesat/a de aceasta oferta vizitati site-ul nostru web si inregistrati-va:

https://www.care-force.com/vacancies/medical/care-taker-*-ig

Scris de Lisa din Alba Iulia.
Date de contact:

telefon: *

Acest anunt poate fi reactivat contra sumei de 10 lei, solicitați reactivarea folosind formularul de contact:
Reactivare Anunt