Epilare definitivă LASER

EpiLOR by Ruxandra Andone oferă servicii profesionale de epilare definitiva Chiajna cu aparatul Medico-Ice Laser. Dispunem de o echipa de specialiști instruiți în acest sens și cu o vastă experiență în domeniu.

Tehnologia epilării definitive cu laser se bazează pe principiul foto-termolizei selective și se folosește de căldură și lumină pentru a distruge foliculii firelor de păr. Ea nu afectează țesuturile înconjurătoare și acționează doar la nivelul părului din dermă.

Aparatul Medico-Ice Laser folosește pentru îndepărtarea definitiva a parului, un laser special. Acesta are o raza de 808 nm, 755 nm sau 1064 nm, raza care penetrează pielea pana la nivelul foliculului de păr din dermă. Datorita principiului de absorbție selectivă a luminii, laserul este absorbit de melamina, ceea ce are ca rezultat încălzirea foliculului și a firului de păr și, în final, distrugerea lor. In plus, aparatul Medico-Ice Laser este prevazut cu o tehnologie eficienta de răcire, care are ca scop protejarea pielii. Acest lucru face ca procedura sa fie chiar plăcută, confortabila si complet nedureroasa.

Nu mai ezitați și faceți chiar acum o programare pentru a beneficia de procedura de epilare definitivă cu laser în condiții de maxima siguranță și confort.

Epilor by Ruxandra Andone
Militari Residence , Str. Rezervelor 93
Bl.B, Spatiu comercial nr.1, Chiajna, Ilfov
Programări la telefon: 0743 314 997

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *