Cum public un anunţ pe Google?

Vrei să publici un anunţ pe Google? Este destul de simplu!

Serviciul Google care permite publicarea de anunţuri se numeşte Google Ads.
Pentru a putea publica anunţuri trebuie să accesezi Google Ads folosind datele de conectare la gmail sau creând un cont nou folosind o altă adresă de mail pe care o deţineţi.
După ce aţi verificat adresa de mail oferită la înregistrare accesând link-ul trimis de google puteţi să începeţi să vă familiarizaţi cu interfaţa de administrare a serviciului.
Pentru a face ca anunţurile create de dv. să fie afişate pe site-urile care au plasate coduri adsense trebuie să aveţi ceva bănuţi în contul Google. De aceea este necesar să accesaţi secţiunea denumită date de facturare şi să introduceţi acolo datele dumneavoastră (cele reale – să nu vă treacă prin cap să introduceţi date fictive căci pierdeţi timp).
Acolo aveţi posibilitatea să folosiţi un cod promoţional Google Ads, dacă deţineţi unul, sau să folosiţi contul bancar pentru a vă încărca ceva bănuţi pe Google.
Vă puteţi crea diverse tipuri de anunţuri în diferite campanii publicitare şi vă puteţi selecta anumite cuvinte cheie pentru care să plătiţi anumite sume maxime.

Ideea e simplă: în funcţie de setările dumneavoastră google licitează plasarea anunţului pe diverse pagini web. Dumneavoastră veţi plăti pentru anunţurilepe care vizitatorii au făcut click în funcţie de suma licitată pentru ca acel anunţ să fie afişat.

Interfaţa de administrare vă oferă o grămadă de opţiuni de la a seta un buget maxim şi a-l lăsa pe Google să decidă ceea ce e mai bine pentru dumneavoastră până la a decide dumneavoastră în amănunt pe ce site-uri să fi afişate anunţurile, la ce cuvinte cheie să fie afişate, cât să fie costul maxim per click, care să fie publicul vizat: sex, vârstă, educaţie, locaţie, tipul de temianal folosit de acesta pentru a accesa internetul: desck-top sau mobil, orele la care să fie afişat anunţul, frecvenţa de afişare a acestuia, costul pentru fiecare interval orar sau pentru fiecare destinaţie.

În funcţie de setările dumneavoastră și de concurență, puteţi obţine vizite cu costuri de la *,* RON/click până la cîţiva lei per click.

Mult succes în publicarea de anunţuri pe Google!
Aţi încercat şi vi se pare prea complicată sau nerentabilă publicarea de anunţuri pe Google?

Poate că ar fi cazul să lăsaţi pe altcineva să facă acest lucru pentru dumneavoastră!

Vă pot promova serviciile pe Google Ads.

Dacă publicaţi un anunţ pe acest site și mă veți contacta pentru a-l promova prin Google Ads, eu voi încerca să vă obţin cât mai multe vizite pentru bugetul alocat de dumneavoastră!

Ce îmi iese mie din afacerea asta?

Ceva vizite în plus pe anunturi.gtd.ro şi fiind direct interesat să obţin cât mai multe, vă asigur că voi încerca să obţin rezultate cât mai bune cu costuri cât mai mici pentru fiecare anunţ publicat.

Pentru fiecare anunţ publicat aici pentru care dumneavoastră îmi alocaţi un buget voi crea o campanie AdWords şi periodic vă voi trimite rapoarte cu performanţele campaniei: număr de vizite, performanţa cuvintelor cheie, bugetul cheltuit şi multe alte date.
Doriţi să gestionez eu o campanie Google Ads pentru anunţul publicat de dumneavoastră?
Obțineți un pachet de Promovare Online sau contactați-mă aici:
https://seo.gtd.ro/#contact

Acest anunt poate fi reactivat contra sumei de 10 lei, solicitați reactivarea folosind formularul de contact:
Reactivare Anunt