Curs De Cosmetica Bucuresti

Anunțul cu ID 1292 nu mai este de actualitate!

Centrul de pregatire Maraviglia

Tel: ***;
***;
***;

Lider de piata in cursuri de calificare in domeniul infrumusetarii,

Organizeaza cursuri de Cosmetica. Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Descrierea cursului:

Cursuri cosmetica, curs cosmetica – materialele sunt incluse in tariful cursului

Se fac inscrieri pentru cursurile de cosmetica

NOU! efectul crizei afecteaza in ziua de astazi multe locuri de munca, de aceea multe femei se reorienteaza catre o alta meserie. La noi faci cursuri intensive de cosmetica si in weekend.
Curs intensiv de cosmetica – *** lei

Plata se poate face in rate. In tariful de curs este inclus suportul de curs si toate materialele pentru practica. La sfarsitul cursului veti primi o diploma in baza careia va puteti angaja in domeniul ales.
Cursuri cosmetica – ce invatam?
La cursul de cosmetica se invata tot ceea ce tine de cosmetica:
– tratament – totul despre ten (notiuni de histologie si imperfectiuni ale pielii)
– tratamente faciale diferentiate pe tip de ten – diagnosticare de ten, ionizare, dezincrustare, masaj facial, masti, gomaj(peeling), aplicarea aparatelor cosmetice pe etape de tratament.

– Epilat cu ceara de unica folosinta si traditionala.
– Pensat
– Notiuni de chimie cosmetica.
– Cosmetica decorativa (vopsit gene, sprancene, machiaj si aplicare gene false)

Pentru a participa la curs se poate fara diploma de bacalaureat. Nu conteaza daca nu esti din Bucuresti, poti sa fii si din provincie, important este sa poti frecventa aceste cursuri in Bucuresti.

Cunostinele teoretice se realizeaza sistematic pe module si se insusesc printr-o practica intensiva a cursantilor, in cadrul grupei, sub supravegherea profesorilor. Alatura-te scolii noastre pentru a invata de la cei mai buni esteticenii in cadrul acestui curs de cosmetica bucuresti.

La fiecare curs de cosmetica, masaj, manichiura pedichiura, unghii false, coafor, se ofera bonus, pentru cei interesati, un curs de pregatire pentru interviul de angajare.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic: ***.***.***; ***.***.***; ***.***.***;

***

***
Scris de Maraviglia